miercuri, 23 decembrie 2015

la multi ani!
      Anul Nou e menit să ne aducă tuturor prosperitate, liniște sufletească, bucurii, iar în noaptea de revelion, mesajele și urările frumoase nu contenesc să apară, SMS-urile înnebunesc telefoanele, și cu toții suntem în căutarea celor mai frumoase mesaje pentru a le trimite celor dragi. Pentru aceasta, mesajele și urările blogului nostru vă stau la dispoziție întotdeauna, gata să vă inspire sau să vă ajute să le trimiteți apropiaților cele mai călduroase și originale mesaje, scrise din suflet unul câte unul. Pentru mesaje personalizate, nu ezitați să ne contactați. Suntem deschiși cererilor și sugestiilor!

un an nou fericit
      1. Fie ca Anul Nou să vă aducă împlinirea tuturor dorințelor, prospețime, și un zâmbet mare și larg. Un An Nou Fericit!


      2. Fie ca Noul An să vă fie plin de culori vesele precum artificiile care umple cerul de culori, iar lista dorințelor să vă fie împlinită în totalitate. Să vă fie anul cu noroc și sănătate. La mulți ani!

      3. Aho, aho, priteni iubiți,
          Să rămâneți fericiți,
          S-aveți noroc, să fiți sănătoși,
          Zâmbitori și voioși.
          Anul Nou iată că vine,
          Plugușorul vă urează numai bine,
          Casa cu bucurii să vă fie plină,
la multi ani, prieteni          Succes, bani și voie bună,
          Zurgălăii sună, șampania e-n pahar,
          La Mulți Ani căci intrăm în Noul An!

      4. La Mulți Ani cu bucurie,
          Anul bogat să vă fie,
          Plin de bucurii nemărginite,
          Cu toate dorințele-mplinite,
          Cu sănătate și cu bani,
          La Anul și La Mulți Ani!

      5. Anul Nou care vine să vă aducă amestecat în paharul de șampanie multă voie bună, în sărmăluțele tradiționale succes și noroc, iar în prăjiturile dulci și gustoase împlinirea tuturor dorințelor. Să intrați în Anul Nou cu liniște în suflete și zâmbete pe față. La Mulți Ani!

      6. Fie ca magia Anului Nou să vă pătrundă în suflete și să vă dea noi țeluri, noi speranțe, optimism, putere pentru zilele ce vor veni, și voie bună, întru împlinirea tuturor dorințelor pentru Nou An. Un 2016 fericit! La Mulți Ani!

un an nou fericit
      7. Anul Nou să vă împrospăteze sufletele precum un boboc de floare care se deschide odată cu spectacolul colorat de artificii, care înflorește mai mult cu petale ginașe și delicate cu fiecare zi care trece, să vă umple inimile de parfumul dorințelor împlinite și bucuria clipei, și să vă fie călăuză în atingerea scopurilor, împreună cu experiența acumulată în anul care a trecut, alături de liniște sufletească, împăcare și bună voie. Un An Nou Fericit! La Mulți Ani!

un an nou fericit dragi parinti
      8. Fie ca anul care a trecut să vă dea putere să intrați în Noul An cu mai multe cunoștințe, cu noi țeluri și speranțe, mai bogați spiritual, mai încărcați cu energie pozitivă, mai fericiți și liniștiți sufletește. 2016 să vă aducă împlinirea dorințelor pe toate planurile! Un An Nou fericit! La Mulți Ani!

la multi ani de anul nou     9. Mirosul sărmăluțelor și al prăjiturilor care se împrăștie prin casă îmi amintește de fiecare an în care am petrecut Revelionul cu toții. Noul An să vă aducă armonie, pace, liniște, fericire și succes în fiecare scop propus. La Mulți Ani și un An Nou fericit, iubiți părinți!

      10. Fie ca Noul An să ne țină împreună la fel cum ne-a ținut și până acum, la fel de aproape, să aducă și mai multă iubire în viețile și în inimile noastre, fericire, lumină și culoare precum un sărut cald în culoarea artificiilor. La Mulți Ani, iubitul/iubita meu/mea! 2016 să îți aducă bucurie și împlinirea tuturor dorințelor! Un An Nou fericit!

an  nou fericit sa traiti      Ca întotdeauna, așteptăm voturile și comentariile voastre pentru cele mai frumoase mesaje! Un An Nou fericit plin de lumină și căldură, de veselie și voie bună, noroc, sănătate, care să vă aducă împlinirea celor mai prounde dorințe.Echipa urareata.blogspot.ro vă urează un 2016 plin de împliniri! La Mulți Ani!
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments: